1. joulukuuta 2012

Heipparallaa! Viime viikon kokeet ohi huh! Nyt on kyllä ollu tosi kiva vklp tähän mennessä ainaki:) Perjantaina oltiin kylällä pyörimässä Even ja muutaman muun kans. Ulkona ei kyllä pystyny olemaa oli nii kylmä ja tuuli:s No mutta today lähettii 9 maissa tuuriin jouluostoksille:) Ja kyllä se karttaki ois ollu iha kiva mutta kyllä sitä ilmanki näymmä pärjättii ku perille asti päästiin.
Sielä oli kyllä kauheasti ihmisiä ja kaikilla kauhea joulu hössötys päällä.No mutta mielummi nyt sielä käy jotai kahtomassa ku iha enne joulua se ois yhtä kaaosta...Mutta joo ostin ittelleni hupparin ja pipon voin laittaa myöhemmin kuvaa-jos jaksan- Sitte tulevalle vaaville semmoset ihanat pikku tossut:>ja äitille,eetulle ja kavereille joulu lahjat:) Tuurista sitte eville sieltä kotia joskus ysin maissa.
Huomisen oikeasti aattelin vaan olla ja levähtää ku maanantaina sitte taas kouluun vaihtuu jakso ja heti koe jes! Torstaina joku itsenäisyys päivän juhla eli kirkkoon ja sellasta.Sitte 10. päivä TET:iin ja tarkotus ois mennä ilahduttamaan vanhuksia ja jossen sinne pääse ni sitte Leivon leipomoon:) Mutta nyt tv+mässy=täydelline ilta:)

-lyydia-                                                                                              1 kommentti:

  1. mulla on sulle blogissa "haaste" nii käys kattomas! (:

    myhellmyheaven.blogspot.com

    VastaaPoista