19. helmikuuta 2013

PUSH PLAY


Heippahei!
Viikoloppu tuli ja meni.Perjantaina Joni tuli meille ja muutama muuki.Siinä se ilta mukavasti meniki.Käytiin pyörähtämässä kylillä mutta eipä sielä mitää ollu jote tultii vielä tähä meille.Siinä se ilta sitte oliki menny.Sunnuntaina mentiin käymää kattomassa "milliä" joka oli päässy kotiin:)Voi ku se vaan on niin ihana 

Eilen sitte kävin pitämässä jumpan Ellin kans.Sen jälkeen oli tarkotus mennä zumbailemaan mutta en millään jaksanu ottaa vaihtovatteita mukaan ja rueta vaihtamaan niitä.Nojoo selitykset on hyvät mutta oikeasti en vaan jaksanu mennä ku ei yhtään innostanu.
Joo tiiän mun oli tarkotus rueta urheilemaan ja treenaamaan,mutta koska mun innostus loppu ku seinään nii päätettiin Even kans alottaa vasta hiihtoloman jälkeen.Sitte kans oikeasti jopa treenaan että saisin itteni jonku näköseen rantakuntoon.

Tänään koulun jälkee milli tuli käymää mummulassa ja ensimmäistä kertaa pääsi kotoa käymään jossain:>
Mun oli tarkotus lukea kokeisiin mutta en mää pystyny mihinkää keskittyä ku semmonen ihanuus oli täällä.Joten nyt täällä koitan päntätä matikkaa mutta ei tästä tuu mitään..

 En tiiä kerkeänkö tässä kauheasti postailla koska on kaiken näkösiä kokeita sun muita mutta yritän keritä tulla tännekki jotain päivittelemään:)!

Ens viikkoa ootellessa
!LOMA!

 :lyydia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti